Gå til hovedindhold

Mad i skolen

Skal dit barn have skolemad? Næstved Madservice sørger for frokosten i pausen, der gør dit barn glad.

Salat med falaffel, dressing og en bolle
 • Læs op

Indhold

  Er det første gang, du bestiller skolemad?

  Indtast navn og e-mailadresse. Herefter modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din registrering som kunde på www.groftoggrønt.dk. Vælg skole, klasse og skriv barnets navn. Det er muligt for forældre at tilmelde flere børn på samme brugernavn (e-mailadresse). Gå ind under "Personlige oplysninger" og brug knappen "Tilføj barn".

  Betaling/levering

  For at købe skolemad, skal der indsættes penge på kontoen. Der kan betales med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express. Der må højst stå 999 kr. på kontoen. Du kan følge saldoen, hver gang du bestiller en ordre. Hvis du sletter en bestilling, vil du se at saldoen stiger igen.
  Det er ikke muligt at fuldføre en bestilling, hvis ikke der er penge på kontoen.

  Hvis flere børn er tilmeldt på samme e-mailadresse, trækkes betalingen fra samme konto.

  Bestilling

  Der kan bestilles mad fra Madpakken, Sunde snacks og Drikkevare frem til kl. 06.00. Maden leveres på skolen inden kl. 11.00. Maden produceres og leveres på bestillingsdagen.

  Du bestiller på hjemmesiden groftoggroent.dk.

  Skolemaden pakker med navn og klasse på og leveres samlet. Skolen har ansvar for at fordele maden til de enkelte klasser.

  Flytning

  Hvis barnet flytter til ny skole indenfor Næstved Kommune, hvor vi også leverer skolemad, kan det rettes under ”Personlige indstillinger” og saldo videreføres. Hvis jeg flytter til anden kommune eller en skole, hvor vi ikke leverer mad, kan evt. tilgodehavende opgøres og tilbagebetales. Vi udbetaler ikke beløb på under 50 kr.

  Påmindelser

  Du har mulighed for at modtage påmindelser pr. e-mail eller sms, hvis du dagen før sidste frist for bestilling endnu ikke har bestilt mad til dit barn.

  Denne tjeneste vælger under ”Personlige oplysninger”.

  Påmindelse på e-mail er gratis. Påmindelse på SMS koster 50 øre pr. SMS og trækker fra din konto.

  Hvad tilbyder vi dit barn i frokostpausen?

  Vi føre et bredt sortiment som ændre sig i løbet af skoleåret i for hold til sæson. Det er muligt at bestille mad i flg. 3 kategorier:

  Madpakken

  Her finder du et godt frokostmåltid som varierer fra dag til dag. F.eks. sandwich, pastasalat, nudelsalat, mm.

  Sunde snacks

  Her finder du et bredt udvalg af produkter, der kan bruges til at supplere madpakken, eller du kan sammensætte dit eget frokostmåltid. F.eks. pølsehorn, frikadeller, kyllingespyd, foccasia, grøntpakker, salat mm.

  Drikkevarer

  Her finder du et udvalg af mælk, juice, vand og hjemmelavede shakes/smoothies